Konto

V-Ray Premium aastane tellimus

635 + km

V-Ray tutvustamiseks ei ole muid sõnu vaja kui et tegemist on tehnika ja teaduse viimase sõnaga visualiseerimises. Kiire ja kõrgekvaliteediline rendermootor V-Ray on tuntud paljudele 3ds max ja teiste visualiseerimistarkvarade kasutajatele.
Tootekood: V-Ray NEXT Workstation for 3ds Max & Maya-1 Kategooria:

Chaos Group pakub tehnika viimase sõna väärilisi visualiseerimislahendusi arhitektuuri-, VFX-, filmi-, meedia- ja meelelahutuse-, auto-, televisiooni- ja teistele tööstustele.

Chaos Group alustas 1997. a. luues CG tootmisstuudio 3D-disaini ja animatsiooniteenusteks.
Peale render-mootori V-Ray loomist aastal 2002 on Chaos Group pühendunud visualiseerimis-lahenduste arendamisele ja ülemaailmsele turustamisele läbi oma tütarettevõtte Chaos Software.

Usesoft AS on alates 2010. a. Chaos Group toodete edasimüüja Eestis. Vahendame tarkvara Soome ettevõtte Imgsystems OY kaudu, kes on antud valdkonna tarkvara ja riistvara edasimüüja ja distribuutor Soomes ja Baltikumis.

Küsi ka muude Chaos Group toodete pakkumist

Toote kirjeldus

V-Ray tutvustamiseks ei ole muid sõnu vaja kui et tegemist on tehnika ja teaduse viimase sõnaga visualiseerimises. Kiire ja kõrgekvaliteediline renderusmootor V-Ray on tuntud paljudele 3ds max ja teiste visualiseerimistarkvarade kasutajatele.

V-Ray renderdusmootorit pakume näiteks järgmistele tarkvaradele: 3ds Max, Maya, Revit, Rhino, SketchUp.

Loe V-Ray kohta lähemalt

Küsi hinda ka V-Ray Solo ja Corona Premium ja Solo tellimustele!